Hayatı Yollarda Geçenler İçin Yollardaydık!

Yeni nesil nakliye firmasıeTAolarak Türkiye’ye getirdiğimiz yenilikçi e-taşımacılık anlayışını paydaşımız olan kamyon ve tır şoförlerimizle birlikte yaşamak için yollara düştük. Ağustos ve Eylül aylarında 2.500 km yol kat edip 11 şehir ve...

Print
Yeni nesil nakliye firması eTA olarak Türkiye’ye getirdiğimiz yenilikçi e-taşımacılık anlayışını paydaşımız olan kamyon ve tır şoförlerimizle birlikte yaşamak için yollara düştük. Ağustos ve Eylül aylarında 2.500 km yol kat edip 11 şehir ve 12 farklı noktada şehirlerarası veya şehir içi yüklerini taşıyan 4.000 kamyoncu ve tır şoförüne ulaştık. Böylece eTA’ya kayıtlı 42.000 araç sayısına ulaşmış olduk.
IMG_0184
İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi farklı şehirlerden kamyon ve tır şoförlerine en iyi fiyatı sunduğumuzu ve akıllı telefonlarından eTA mobil uygulamasını (Android ve iOS) indirebileceklerini yüz yüze anlatma imkânı elde etmiş olduk.  Kolay yük bulma ve Borusan güvencesiyle zamanında ödemenin eTA taşımacılığın en büyük avantajları olduğundan bahsederken egzersizler ve spor aktiviteleriyle de yoğun taşımacılık faaliyetleri sırasında kamyoncularımızla eğlenceli vakit geçirmiş olduk.
IMG_0187
Yol arkadaşınız eTA kamyoncuya yük bulmaya devam edecek.
P1070290