Ücretsiz Android Harita Uygulamaları

Yola çıkmadan evvel tüm hazırlıklar tamam, araç tüm sınavlardan geçti, yük kontrolleri yapıldı, yola çıkma zamanı geldi çattı.Teknoloji her konuda olduğu gibi, uzun yolculuklar konusunda da yanımızda. Farklı ve faydalı cep telefonu...

Ücretsiz Android Harita Uygulamaları
ücretsiz android harita uygulamalarıYola çıkmadan evvel tüm hazırlıklar tamam, araç tüm sınavlardan geçti, yük kontrolleri yapıldı, yola çıkma zamanı geldi çattı.
Teknoloji her konuda olduğu gibi, uzun yolculuklar konusunda da yanımızda. Farklı ve faydalı cep telefonu uygulamaları ile yolculuğu kolaylaştırmanız mümkün. İşte Ücretsiz Harita Servisleri:
Yandex.Haritalar
//play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.yandexmaps&hl=tr
Bu uygulama sayseinde, 81 şehrin haritasını cebinizde taşıyabilirsiniz. Trafiğe takılmadan adresleri, kurumları ve en uygun rotaları bulmanız mümkün. Araba yolculuğu için rotanızı oluşturun ve yol asistanızla yola devam edin. Yolculuk boyunca, yol durumundan haberdar olun, nerede çalışma veya kaza var öğrenin.
İBB CepTrafik
//play.google.com/store/apps/details?id=tr.gov.ibb.ibbceptrafik&hl=tr
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir hizmeti olan İBB CepTrafik uygulaması sayesinde, anlık trafik durum bilgisine, cep telefonunuz ile ulaşabilirsiniz. Yola çıkmadan evvel şehir içi trafiği görmek ve rota belirlemek için faydalı bir uygulama.
Yandex.Navigasyon
//play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.yandexnavi&hl=tr
Yandex.Navigasyon, anlık trafik durumunu göz önünde bulundurarak yön tarifi yapan ve trafik durumuna göre alternatif yollar çizen ücretsiz navigasyon uygulamasıdır. Uygulama, sizi en boş ve hızlı gidebileceğiniz yoldan götürür; sesli arama ile yolu bulur; kapalı yollar ve trafik yoğunluğu hakkında bilgilendirir.
Telefonunuza yükleyeceğiniz bu uygulamaların yolculuğu, sizin için daha kolay hale getirmesini dileriz.